Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον δήμο Καντάνου-Σελίνου

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, στο Δημαρχείο στην Παλαιόχωρα, σε μία λιτή τελετή όπου ο ιερέας Νικόλαος Λαμπάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ευλόγησε την βασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου Αντωνίου Κων. Περράκη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικών Συμβούλων και των Υπαλλήλων του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο την χρονιά που μας πέρασε και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή νέα χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ευχές απηύθυνε επίσης ο ιερέας π. Νικόλαος Λαμπάκης για την νέα χρονιά».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι «τα τρία φλουριά που είχε η βασιλόπιτα τα πέτυχαν ο Δήμαρχος και δύο υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι λαμβάνουν ως δώρο δύο ημέρες τιμητικής άδειας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα