Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων

Στην ΑΝΕΚ LINES πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», παρά την έντονη κακοκαιρία την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τους παριστάμενους από το χώρο των ΜΜΕ, του πολιτισμού και της πολιτικής καλωσόρισε ο πλοίαρχος του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” cpt Μανώλης Σέγκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES ήταν και παραμένει σταθερά δίπλα στην Κρήτη και τους όπου γης Κρήτες .
Ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσχοβίτης από την πλευρά του, ευχήθηκε καλοτάξιδη η νέα χρονιά, αναφέρθηκε στον σκοπό της Ίδρυσης της νέας αυτής Ένωσης και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES, τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ΚΡΗΤΗ ΙΙ για την ζεστή φιλοξενία.
Σε σύντομο χαιρετισμό της η Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES κα Άννα Νικολακάκη, ευχήθηκε στον νεοσύστατο φορέα ως “Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” να επικοινωνούν αισιόδοξες ειδήσεις – που τόσο έχουν λείψει στην covid εποχή – και ως “Διεθνής Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων” να επικοινωνούν την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της Ένωσης ο “Κρητικός” Πάπας & Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο παραγωγός & υψηλής ποιότητας κινηματογραφιστής κος Γιώργος Σγουράκης, καθώς επίσης και ο εικαστικός κος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης.
Οι προσκεκλημένοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, διασκέδασαν με κρητική μουσική και χορό, ενώ παράλληλα, απόλαυσαν πλούσια κεράσματα πάντα με τη γνωστή κρητική φιλοξενία, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια των πληρωμάτων της ΑΝΕΚ LINES.
Η ΑΝΕΚ, ακόμα και σε δύσκολες εποχές, πιστή στο χειμωνιάτικο ραντεβού των κρητικών σωματείων, υποδέχεται φιλόξενα Κρήτες και φίλους της Κρήτης, ταξιδεύοντας οράματα και πολιτισμό!».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα