Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Κοπή πίτας και ΓΣ για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την πραγματοποίηση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησε για το 2023 τις δράσεις του ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα ΗΒΗ, στις Αναδρομές την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε οικογενειακή και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών του ΔΣ και των οικογενειών τους.
Τυχερός της ετήσιας εκδήλωσης ο συνάδελφος Γιώργος Παπουτσάκης και μέλος του ΔΣ που κέρδισε ένα χρυσό Αγιο-Κωνσταντινάτο κόσμημα.  Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πραγματοποίησε στις 31/1/23 εν όψει της νέας σεζόν και την πρώτη γενική συνέλευση της χρονιάς, με απολογιστικό περιεχόμενο επί των διοικητικών και οικονομικών θεμάτων».

Τέλος, σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Σφακιανάκης με αφορμή την πρώτη συνέλευση αλλά και την κοπή της πίτας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια νέα χρονιά με υψηλές προσδοκίες για την αγορά του τουρισμού και τους ανθρώπους του ξεκινά. Παρά τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε μέχρι στιγμής από τις αγορές με μεγάλα μερίδια όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Γαλλία, αλλά και τις λοιπές μικρότερες σε όγκο, τα προβλήματα με την αγορά εργασίας παραμένουν εξ αιτίας της σταθερής έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού. Παραμένουμε και φέτος αισιόδοξοι ότι η πορεία θα είναι καλή και επι τη ευκαιρία του νέου έτους ευχόμαστε σε όλους υγεία και προκοπή».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα