Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Κομπίνα με πολυτελή αυτοκίνητα

Με πλαστές ταυτότητες υψηλής πιστότητας, που προμηθεύονταν απο το διαδίκτυο, νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα και στην συνέχεια τα προωθούσαν στην Βουλγαρία, για να τα πουλήσουν, τα μέλη κυκλώματος που εξαρθρώθηκε απο την Οικονομική Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχτές δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 32 ετών, οι οποίοι είχνα μεταβεί σε κατάστημα εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων για να νοικιάσουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Οι κατηγορούμενοι είχαν επιχειρήσει να νοικιάσουν νωρίτερα αυτοκίνητο απο κατάστημα της ίδιας εταιρείας στην Κηφισιά και μετά πήγαν στην Αγία Παρασκευή, όπου όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος υποψιάστηκαν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Τα αυτοκίνητα αποπειράθηκε να νοικιάσει ο 48χρονος με πλαστη κυπριακή ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης, ενώ για την ενοικίαση χρησιμοποιούσαν κλεμένες ή πλαστές πιστωτικές κάρτες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος νοίκιαζαν τελευταία μοντέλα πολυτελών αυτοκινήτων, αξίας απο 25.000- 50.000 ευρώ και τα προωθούσαν στην Βουλγαρία ζητώντας τιμές απο 8.000 έως 15.000 ευρώ.
Από την Οικονομική Αστυνομία ερευνάται εάν και πόσα αυτοκίνητα έχουν πουλήσει με τον τρόπο αυτό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα για το κύκλωμα που κατήρτιζε και προμήθευε τις πλαστές ταυτότητες.
Όπως έγινε γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι έμπαιναν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου έκαναν την «παραγγελία», πλήρωναν με πιστωτική κάρτα και τις επόμενες μέρες λάμβαναν τις ταυτότητες ταχυδρομικώς στο σπίτι τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα