Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Κινηματογραφικές βραδιές

Προβολές ταινιών με θέμα τη διαφορετικότητα, την αποδοχή του άλλου και τον θρίαμβο της ζωής θα πραγματοποιήσει κατά το τρέχων έτος η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, με σκοπό την εποικοδομητική συζήτηση και τον προβληματισμό των νέων, των γονέων, των εκπαιδευτικών και όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων της κοινωνίας μας.
Τις ταινίες –οι οποίες θα προβληθούν στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ– θα προλογίζουν άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και ερευνητές που σχετίζονται με τη θεματολογία της εκάστοτε ταινίας.
Οι προβολές αρχίζουν το επόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. με την ταινία “1968” και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Κώστα Πατεράκη, Αν/τή Γενικό Διευθυντή ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ).
Θα ακολουθήσουν οι προβολές:
• Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. “Θεέ μου τι σου κάναμε”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ.
• Σάββατο 16 Φεβρουατίου στις 5:30 μ.μ. “Πλατεία Αμερικής”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Νίκο Χουρδάκη, ψυχολόγο – αναλυτικό ψυχοθεραπευτή.
• Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. “Ανθρωπος στη θάλασσα”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, φιλόλογο – συγγραφέα.
• Σάββατο 2 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. “Η ζωή είναι ωραία”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Θωμά Παναγιώτου, Σχολάρχη Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης – Γεν. Εκκλησιαστικού Λυκείου και Γυμνασίου Χανίων.
• Σάββατο 4 Μαΐου στις 6 μ.μ. “Καζαντζάκης”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας, κ. Ιωάννη Σμαραγδή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα