Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (4/11) στο Ηράκλειο λόγω της διεξαγωγής αγώνα «ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.  «για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 την Κυριακή 04.11.2018, στην περιοχή των Δήμων Ηρακλείου και Γόρτυνας και συγκεκριμένα στην ειδική διαδρομή του αγώνα ράλλυ σπρίντ από (αφετηρία έξωθεν γηπέδου)- δ.ε. Βενεράτου- δ.ε. Κερασίων- δ.ε. Άνω Ασιτών-δ.ε. Πρινιά (τερματισμός).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα