Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Κυκλοφοριάκες ρυθμίσεις από την Παρασκευή έως το Σάββατο στα Χανιά

Λόγω διεξαγωγής των ημιτελικών και τελικών αγώνων καλαθοσφαίρισης Γυναικών Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 22.03.2019 και την Κυριακή 24.03.2019, στα Χανιά, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 13:00 έως 22:00 την Παρασκευή 22/03/2019 και κατά τις ώρες 09:00 έως 18:00 την Κυριακή 24/03/2019 περιμετρικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Κλαδισσού Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Μαρίνου Αντύπα από την συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου έως και την κατάληξη της (αδιέξοδο).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω περιοχή κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα