Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Κεραμέως και Μαγιορκίνης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο καθηγήτης Γκίκας Μαγιορκίνης θα παρευρίσκονται στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Στην ενημέρωση θα βρίσκονται, όπως πάντα, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιάς.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Υπάρχουν πολλοί γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους, ανάμεσά τους και εγώ.
    Αφού δυσκολεύεστε να πάρετε ουσιαστικά μέτρα για την ασφάλειά τους και επιβάλλετε ημίμετρα μου έχετε δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια.
    Δείξτε κατανόηση και τον απαραίτητο σεβασμό σε όσους σας ψήφισαν και μη και στο όνομα της Δημοκρατίας αλλάξτε τον τρόπο αντιμετωπισας των γονέων.
    Θα κριθούμε όλοι για τις πράξεις μας αργά ή γρήγορα…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα