Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Καταθέτει έφεση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Την απόφαση να καταφύγει σε έφεση άμεσα έχει λάβει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά την επιβολή του προστίμου των 26.000 ευρώ προς τον Αντώνη Ροκάκη.
Στόχος για τη χανιώτικη ομάδα είναι να μπορέσει να “ρίξει” το πρόστιμο όσο το δυνατόν περισσότερο, επομένως το ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής μεταφέρεται στη νέα εκδίκαση που θα ακολουθήσει και στην απόφαση που θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.
Οπως προκύπτει από την απόφαση, η τιμωρία που επεβλήθη δεν αφορά την ΠΑΕ για την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά για δηλώσεις του κ. Ροκάκη που έγιναν στην ιστοσελίδα sportime.gr, όπου -σύμφωνα με την απόφαση- αφορούσε κρίσεις του για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου. Το σίγουρο είναι πως το πρόστιμο είναι πολύ βαρύ, ειδικότερα αν ληφθεί υπόψη ότι τα προσδοκώμενα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ ανέρχονται στις 80.000 ευρώ, η δε ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός -όπως και όλες οι ΠΑΕ της κατηγορίας- έχουν λάβει μέχρι σήμερα 20 χιλιάδες ευρώ… Για το λόγο αυτό, στη χανιώτικη ομάδα δεν έκρυβαν χθες τη δυσφορία τους για την απόφαση, χαρακτηρίζοντας το πρόστιμο «εξοντωτικό», αλλά εκφραζόταν η αισιοδοξία ότι στην έφεση αυτό θα μπορέσει να “πέσει”…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα