Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Καταγγελία Υπαλλήλων Φυλακής Χανίων και άμεση διάψευση

Το Σωματείο Υπαλλήλων Κράτησης Χανίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, καταγγέλλει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χανίων στο πλαίσιο παράνομου επαναλαμβανόμενου επισκεπτηρίου έδωσε εντολή για επισκέπτες «το υπολειπόμενο κρέας που προοριζόταν στον κρατούμενο και δεν πέρασε από τον έλεγχο του θυρωρείου λόγω μεγάλης ποσότητας, να του το βάλουν στο αυτοκίνητο να το πάρει μαζί του.

Η καταγγελία διαψεύστηκε άμεσα από τον Διευθυντή, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Όπως σημειώνεται από το Σωματείο, έχει σταλεί για το εν λόγω περιστατικό αναφορά προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που αναφέρει ακριβώς το συμβάν, ενώ προς επιβεβαίωση υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του Καταστήματος».

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο και σχετική εικόνα:

“Κατόπιν αρκετών οχλήσεων από τους συναδέλφους μας για την απαράδεκτη και την παράνομη κατά τον νόμο λειτουργία του Καταστήματος μας και ειδικότερα σε παράνομα επισκεπτήρια όπου εξακολουθούν και πραγματοποιούνται στο γραφείο του Διευθυντή με επισκέπτες και κρατουμένους , επανερχόμαστε ξανά για ακόμη μία φορά για να καταγγείλουμε ένα ακόμα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Κατάστημα μας την 30-9-2022.σε απογευματινό επισκεπτήριο. Ο κ. Διευθυντής έκρινε λοιπόν πρέπον ότι κατόπιν του παράνομου επαναλαμβανόμενου επισκεπτηρίου που πραγματοποίησε στο γραφείο του την παραπάνω ημερομηνία, να πει στους επισκέπτες ότι το υπολειπόμενο κρέας που προοριζόταν στον κρατούμενο και δεν πέρασε από τον έλεγχο του θυρωρείου λόγω μεγάλης ποσότητας, να του το βάλουν στο αυτοκίνητο να το πάρει μαζί του. Το παραπάνω περιστατικό μας καταγγέλθηκε από εργαζομένους του Καταστήματος, όπου και το θεώρησαν το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ για την υπηρεσία μας να βλέπουν επισκέπτες και εργαζόμενοι να ανοίγουν το αυτοκίνητό του Διευθυντή και να βάζουν πακέτα μέσα σε αυτό. Για όλα τα παραπάνω καταγγελλόμενα από ότι γνωρίζουμε έχει συνταχθεί και έχει σταλεί σχετική αναφορά για το περιστατικό προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που αναφέρει ακριβώς το συμβάν. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του Καταστήματος”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα