Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στον Αποκόρωνα

Σε κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) προχωρά ο Δήμος Αποκορώνου.

Σε ανακοίνωσή του για τους δικαιούχους του προγράμματος, ο Δήμος Αποκορώνου σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «για λόγους αποφυγής του συνωστισμού και τήρησης των απολύτως αναγκαίων μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοΐού, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του προγράμματος αποκλειστικά και μόνο με κατ’ οίκον επίσκεψη στις οικίες όλωντων κατά περίπτωση δικαιούχων, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

•Δευτέρα 23 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 το πρωί έως 03:00 το μεσημέρι.

•Τρίτη 24 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 το πρωί έως 03:00 το μεσημέρι και •Τετάρτη 25 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 το πρωί έως 03:00 το μεσημέρι.

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα είδη Παντοπωλείου:!φέτα, αλεύρι, γραβιέρα, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φάκες, φασόλια. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η διανομή των τροφίμων με κατ’ οίκον επίσκεψη στις οικίες, πραγματοποιείται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, μετά από έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση, μέσω γραπτών μηνυμάτων και χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τους δικαιούχους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Μπενάκη Χρυσούλα , στο τηλέφωνο 2825340312.

Η αλληλεγγύη του Δήμου Αποκορώνου και η εξειδίκευση των μέτρων συμπαράστασης, τώρα που “Μένουμε σπίτι”, αφορά κάθε κοινωνική δράση και κάθε πολίτη, ηλικιωμένο/η που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες».

 

Στο 3ο Podcast επισκεπτόμαστε το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης και ανακαλύπτουμε την κλειδαριά του Καλέ Καπισί, της Κεντρικής Πύλης των οχυρώσεων των Χανίων, η οποία κατεδαφίστηκε το 1903.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες