Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Κανείς να πει δεν βρήκε λέξη …..

O Βορειος Οδικός Aξονας Κρήτης (B.O.A.K.) ανήκει στα Διευρωπαϊκά Οδικά Δίκτυα, που “εισέρχονται” στην Κρήτη από το λιμάνι της Κισάμου και καταλήγουν στη Σητεία.

Το τμημα Χανιά – Κίσαμος για τουλάχιστον 5 μήνες το χρόνο έχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση από πολλά τμήματα του Β.Ο.Α.Κ.

Και μπορει οι “μελετητές” να αγνοούν(!) ότι η Δύση και η Ανατολή της Κρήτης είναι η Κίσαμος και η Σητεία και η Περιφέρεια να προσπαθεί να τα… μπαλώσει μιλώντας για 2η φάση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ όμως ο Δήμος Κισάμου να παρακολουθεί τα γεγονότα ως θεατής, σαν να μην έχουν καμιά επίπτωση στην ανάπτυξη της Κισάμου.

εξω από τα γεγονότα στο στάδιο της “με-

λέτης’. Ακούσαμε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται το τμήμα Χανιά – Κίσαμος γιατί το κυκλοφοριακό φορτίο είναι χαμηλό – μετρήθηκε λένε το Φεβρουάριο!

Και σήμερα, 3 μήνες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, δεν συζητήθηκε ούτε σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε ένα ψήφισμα ενάντια σε αυτές τις αποφάσεις που περιθωριοποιούν τη Κίσαμο. Κρίμα για τη Κίσαμο και τους ανθρώπους της.

Μηπως είναι ώρα να αντιδράσουμε;

1 Comment

  1. Μην ανησυχειτε ο ΒΟΑΚ εχει πολυ δρομο ακομα.Ουτε απο Χανια εως Αγ.Νικολαο θα γινει ,οταν θα γινει, με τη μια.Οσο με τη μελετη του ΟΑΚ που ειδε το φως της δημοσιοτητας πριν λιγες μερες για τον ΒΟΑΚ , πραγματικα ευθυμησαμε,περιμενετε να δειτε την καταληξη της….

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες