Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Jeep Compass 1.3 PHEV 4xe – Mini Cooper SE Countryman ALL4

Μπορούν δύο plug-in υβριδικά όπως τα Jeep Compass PHEV 4xe και Mini Cooper SE Countryman ALL4 να ιδωθούν υπό κοινό πρίσμα, αν και ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία; Οι απαντήσεις, στη διπλή δοκιμή που ακολουθεί.

Αν και θεωρητικά πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα, τα Mini Cooper SE Countryman ALL4 και Jeep Compass PHEV 4xe έχουν περισσότερα κοινά από όσα δείχνουν εκ πρώτης όψεως. Αμφότερα έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα, δεν περνούν απαρατήρητα και διαθέτουν φανατικούς θαυμαστές. Σε πιο τεχνικό επίπεδο, πρόκειται για δύο SUV που διαθέτουν τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και plug-in υβριδικές εκδόσεις, δηλαδή με δυνατότητα φόρτισης σε πρίζα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να ενταχθούν σε ίδια “τιμολογιακή κατηγορία”.

Το ανανεωμένο Mini Countryman ALL4, υπήρξε το πρώτο της μοντέλο της μάρκας το οποίο ξεπερνούσε τα 4 μέτρα σε μήκος, έχοντας 5 θέσεις στο εσωτερικό και τετρακίνηση. Στον αντίποδα, το Jeep Compass 4xe έλαβε μαζί με το Renegade, το χρίσμα ώστε να γίνουν τα πρώτα plug-in μοντέλα της μάρκας επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Διαβάστε περισσότερα στο 4 τροχοί

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες