Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ήρθε η ώρα

Ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος στο σήριαλ της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου ή το σωστό Στρατόπεδο του Αγίου Ιωάννη, στον Δήμο Χανίων.
Ήρθε η ώρα το Στρατόπεδο, να γίνει κτήμα των Χανιωτών.
Η ώρα, που όλοι οι Χανιώτες ενωμένοι -λαός ενωμένος ποτέ ηττημένος- θα αγωνιστούν και θα πετύχουν το αυτονόητο. Το Στρατόπεδο του Αγίου Ιωάννη να παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων, στους Χανιώτες.
Οι βουλευτές του νομού, Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης και Παύλος Πολάκης, να καταθέσουν επερώτηση ή επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και να ρωτούν γιατί το Στρατόπεδο δεν παραχωρείται στον Δήμο Χανίων.
Η παραχώρηση του Στρατοπέδου δεν είναι ρουσφέτι. Πάγια τακτική πλέον είναι να μην υπάρχουν στρατόπεδα μέσα στον ιστό των πόλεων.
Σε άλλες πόλεις έχει εφαρμοστεί (Θεσσαλονίκη), στα Χανιά γιατί όχι; Αντιπεριφέρεια, Δημοτική Αρχή, κόμματα, φορείς, όλοι στον αγώνα για να επιτευχθεί το αυτονόητο. Ήρθε η ώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να δώσει προσωπικά τέλος στο θέμα αυτό.
Ας έλθει στα Χανιά, τη γενέθλια πόλη του με όσους υπουργούς χρειάζονται και να υπογράψουν την παραχώρηση του Στρατοπέδου στον Δήμο Χανίων.
Χωρίς ήξεις – αφήξεις. Απλά και σταράτα. Την παραχώρηση ολόκληρου του Στρατοπέδου στους Χανιώτες.
Ήρθε η ώρα να δοθεί λύση στο ζήτημα των Ιταλικών Στρατώνων. Γιατί, όσο ο χρόνος περνάει, οι στρατώνες φθείρονται ανεπανόρθωτα.
Ήρθε η ώρα να βρεθούν λύσεις και για άλλα θέματα που ταλανίζουν την πόλη των Χανίων.
Παραλιακό μέτωπο, το κυκλοφοριακό, το Πράσινο, δενδροφύτευση της Λεωφόρου Σούδας, ώστε να σχηματιστεί το τούνελ από δένδρα που οι Χανιώτες παλιά απολάμβαναν πεζοί ή με άμαξα. Για μικρές επεμβάσεις αναπλάσεις ας βρεθούν χορηγοί επιχειρήσεις – επιχειρηματίες, μπορούν αν θέλουν να δώσουν λύσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες