Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ ανακοινώνει ο Β.Μεϊμαράκης

Στις 18:30 ανακοινώνει την υποψηφιότητά του -όπως όλα δείχνουν- ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο ίδιος θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού 115.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης θα συνοδεύσει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με περισσότερες από 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος -και όχι από τα μέλη του τελευταίου συνεδρίου-, στις οποίες όμως δεν θα συμπεριλαμβάνονται Περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιος, ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει αισιόδοξος για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών για την υποβολή μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής της υποψηφιότητάς του.

«Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε στο Mega, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».

Τη μάχη των υπογραφών έχει κερδίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει και τη στήριξη του πατέρα του, του επίτιμου προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που δραστηριοποιείται έντονα με ό,τι αυτό σημαίνει για τις συμμαχίες που αναπτύσσει.

«Έχω συγκεντρώσει τις υπογραφές αλλά δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ζητήσει υπογραφή από κανέναν βουλευτή διότι δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση» δήλωσε στον Alpha 9.89.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες