Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δωρεά υπολογιστών σε σχολεία των Χανίων (video)

Εκδήλωση για την απόδοση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα είκοσι σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαθητικού ρεπορτάζ που διοργάνωσε η εφημερίδα “Χανιώτικα νέα” εορτάζοντας τα 50 χρόνια κυκλοφορίας της, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων.

Αρχικά ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Γιάννης Γαρεδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ενώ στην συνέχεια ο διευθυντής της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” κ. Παρασκευάς Περάκης γνωστοποίησε ότι ο μαθητικός διαγωνισμός δημοσιογραφίας θα διεξαχθεί και φέτος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος παρέδωσε τους υπολογιστές στα σχολεία που συμμετείχαν στον περυσινό μαθητικό διαγωνισμό δημοσιογραφίας, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Μιχάλης Μεϊμάρης, ομότιμος καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέλος Δ.Σ. Ινστιτούτο Τεχνολογιών της Πληροφορίας στην Εκπαίδευση Unesco, με θέμα “Επιθυμία και ανθεκτικότητα: Πώς οι αποτυχίες στρώνουν τον δρόμο για την επιτυχία”. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης κ.α
Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός με θέμα “Τύπος, Παιδεία και Τοπική Κοινωνία” πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 211 μαθητών από είκοσι σχολεία του νομού Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Είχα την τιμή να παραβρεθώ στα εγκαίνια, αυτού του μεγάλου έργου, αφιερώματος στην δημοσιογραφία (Μουσείο δημοσιογραφίας) !πολλά συγχαρητήρια στον ιδρυτή του Μουσείου κ. Γιάννη Γαρεδάκη και του εύχομαι υγεία για να μπορεί να το καμαρώνει!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα