Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Είναι θέμα χρόνου πότε θα συμβεί ατύχημα

Κύριε διευθυντά,
πρόκειται για το σημείο του δρόμου Χανιά-Αεροδρόμιο που στρίβεις αριστερά για Τάφους Βενιζέλων, Κουνουπιδιανά, Σταυρό.
Ναι, καλώς έγινε νέα ασφαλτόστρωση και μάλιστα από τον Φλεβάρη. Ομως δεν έγινε νέα διαγράμμιση και η προηγούμενη, όπου απέμεινε, είναι εντελώς ξεθωριασμένη. Και αν υπήρχε η δικαιολογία του κακού καιρού που επεκράτησε μέχρι τα τέλη Μάρτη, τώρα δεν υπάρχει. Είναι ευτύχημα που δεν είχαμε ατύχημα μέχρι τώρα που όμως γίνεται χρήση ως επί το πλείστον από ντόπιους που γνωρίζουν τη διασταύρωση. Και όσο αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας τα καταφέρνουν και οι νέοι επισκέπτες μας που φθάνουν στο αεροδρόμιο και ενοικιάζουν αυτοκίνητο.
ΟΜΩΣ όσο αυξάνεται η κίνηση και οι αφίξεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, τόσο μεγαλώνει και ο κίνδυνος. Μπείτε στη θέση του τουρίστα, Έλληνα ή ξένου, που έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά και φθάνοντας στο σημείο αυτό αργά τη ΝΥΧΤΑ που δεν έχει κίνηση, βλέπει ξαφνικά να έρχεται κατά πάνω του ένα αυτοκίνητο που θέλει να στρίψει για Τάφους Βενιζέλων. Σκεφτείτε να είναι και Εγγλέζος που οδηγούν αριστερά! Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί.
Πρέπει λοιπόν να μπει και η φρέσκια διαγράμμιση ΠΡΙΝ συμβεί κάποιο ατύχημα, αν όχι δυστύχημα, μιας που προηγείται μια μεγάλη ευθεία όπως έρχεσαι από αεροδρόμιο προς Χανιά.
Φιλικά και με τη σκέψη για φροντίδα των πολύτιμων επισκεπτών των Χανίων μας κι όχι μόνο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μίνως Σπυριδάκης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα