Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Είμαστε 1.013 την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Ενετικό Λιμένι

Δύο χρόνια μετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο χορό του Ζορμπά από εκατοντάδες Χανιώτες και επισκέπτες στην καρδιά του ενετικού λιμανιού των Χανίων, επανερχόμαστε και αυτή τη φορά είμαστε 1013!!!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο ενετικό λιμάνι Χανίων η μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικής. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί, αλλά και όλοι οι φίλοι της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη συγκεντρώνονται και τραγουδάνε όλοι μαζί ένα σύντομο πρόγραμμα διάρκειας 30’, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και με τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του. Δημιουργούμε έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία, μια ανάμνηση ζωής που εκπέμπει δύναμη, πολιτισμό και αισιοδοξία.
Στην εκδήλωση έχουν ήδη δηλώσει -και συνεχίζουν να δηλώνουν- συμμετοχή μουσικές ομάδες και σύνολα, φορείς και σωματεία της πόλης. Η προετοιμασία του κάθε μουσικού συνόλου γίνεται με ευθύνη του καλλιτεχνικού υπευθύνου του.
Από σήμερα, 19 Ιουνίου 2017 γίνονται δεκτές και οι δηλώσεις ατομικής συμμετοχής
στην ιστοσελίδα www.eimaste1013.gr
Δεν απαιτείται προηγούμενη μουσική εμπειρία ή εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις. Όσοι συμμετέχοντες δεν ανήκουν σε μουσική ομάδα θα κληθούν να παρακολουθήσουν τις ανοικτές πρόβες που θα πραγματοποιηθούν από 1-26 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.
Στο χώρο της εκδήλωσης δεν θα υπάρξουν θέσεις κοινού. Ως εκ τούτου η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε όσους έχουν δηλώσει ομαδική ή ατομική συμμετοχή. Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι απολύτως δωρεάν

Η εκδήλωση «είμαστε 1013» εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2017, διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eimaste1013.gr»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες