Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

“Ηλεκτροσόκ” από τους “Σκηνοπλόκους”

Η κωµωδία – παρωδία της “Ηλέκτρας”, “Ηλεκτροσόκ”, γραµµένη από τη Σία Φαράκη, σε διασκευή Λευτέρη Γαροφαλάκη και Μιχάλη Μηνά και σκηνοθεσία Μιχάλη Μηνά, παρουσιάζεται 19, 20 και 22, 24, 25, 26, 27 Μαΐου στις 21:15, στην νέα θεατρική σκηνή των “Σκηνοπλόκων, στο πρώην διοικητήριο του ΒΙΟ.ΠΑ. Χανίων στον κόµβο της Σούδας (κόκκινο κτήριο).
Πρόκειται για µία χορταστική, 2ωρη παράσταση, µε 12 ηθοποιούς και 6µελές µπαλέτο.
«Η Ηλέκτρα πάει σε ψυχολόγο στην προσπάθειά της να διαχειριστεί τον φόνο του πατέρα της, Αγαµέµνονα, από τον Αίγισθο και από την µητέρα της, την Κλυταιµνήστρα. Ο αδερφός της ο Ορέστης, αρνείται να εκδικηθεί τον πατέρα του όπως προστάζουν οι θεοί αλλά και όπως ωρύεται ο ίδιος ο Αγαµέµνονας από τον Άδη, παρά τις προτροπές του παιδαγωγού του Ορέστη και του κολλητού του φίλου, Πυλάδη. Θα τον πείσουν; Η συνέχεια επί σκηνής… εµµέτρως!».
Παίζουν οι: Στέφανος Βλάχος, Λευτέρης Γαροφαλάκης, Γεωργία Στρογγυλάκη, Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Αριστέα Γαροφαλάκη, Σωτήρης Γεωργιάδης, Νίκος Μαυριγιαννάκης, ∆ηµήτρης Σελιµάς, Γαβριήλ Βολανάκης, Γαρυφαλλιά Μπουζάκη, Γιάννης Σπηλιανάκης, Μιχάλης Ατικίδης, Σταυρούλα Παυλάκη, Μαριλένα Νταουντάκη, Μαριλού Τσουράκη, Αννα Βεργαδή, Μαρία Βενή και Μαρία Φαρµάκη.
Βοηθός σκηνοθέτη Κωνσταντίνα Γαρµπιδάκη. Ενδυµατολόγος Γεωργία Στρογγυλάκη. Κοµµώσεις Bellus Hair Studio και KL Hair Studio Spa. Μακιγίαζ Eyi M Iliaki. Χορογραφίες – Γαρυφαλλιά Μπουζάκη.
Γενική είσοδος 13 ευρώ. Κατάλληλο για άνω των 15 ετών.
Κρατήσεις θέσεων στο 6980884988.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα