Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Ικανοποίηση στη ΝΟΔΕ Χανίων

Ικανοποίηση έφεραν στη ΝΔ τόσο τα exit poll όσο και τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη τη χώρα αλλά και στην Κρήτη. Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων όπου γίνονταν η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων από τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλο το Νομό υπήρξε εκτίμηση ότι πιθανόν να ανατραπεί συνολικά η κατάσταση στα Χανιά.

Ειδικότερα ο αναπληρωτής οργανωτικού Περιφέρειας Κρήτης κ. Δημήτρης Αγαπίου σημείωσε στα “Χ.Ν.” πως «Είναι ξεκάθαρη η νίκη της ΝΔ, που ίσως μας οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι που φαίνεται να είναι καυτό. Οι πολίτες προσήλθαν στις κάλπες έχοντας κατά νου την υπερφορολόγηση, ένα ασφαλιστικό που ποινικοποιούσε την εργατικότητα και την άθλια συμφωνία των Πρεσπών. Από την άλλη είχαν να κρίνουν την εντελώς διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ».
Αναφορικά με τα αποτελέσματα στα Χανιά και στην Κρήτη ο κ. Αγαπίου σημείωσε πως «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ανατροπή, και ίσως θα μπορούμε να μιλάμε αργά το βράδυ για ολική ανατροπή. Σίγουρα μιλάμε για ολική καθίζηση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και σημαντική άνοδο της φιλελεύθερης παράταξης».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες