Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Ηχηρό όχι στον ρατσισμό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας

» Στήριξη στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

 

Ένα ηχηρό όχι στον ρατσισμό λέει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη (φωτ.) , αντιπρόεδρο του Συλλόγου, με αφορμή απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος του.

O Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «αχαρακτήριστη και αντιανθρώπινη συμπεριφορά “κυρίας” (πελάτισσας), του καταστήματος», στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρη Κοκογιαννάκης. Όπως εξηγεί, η πελάτισσα, «μη σεβόμενη την εν γένει σωματική του δυσλειτουργία, απαξιωτικά και χωρίς κανένα λόγο, δεν δέχτηκε να εξυπηρετηθεί από εκείνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται εις την εν γένει μείωση της προσωπικότητάς του».
Ο Σύλλογος εκφράζει «ανεπιφύλακτα την ομόφωνη και καθολική συμπαράστασή του, καθώς και την απέραντη αγάπη του στον εν λόγω αξιολογώτατο και καθ’ όλα ενεργό αντιπρόεδρο του Συμβουλίου μας και καταδικάζει κάθε είδους ρατσιστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες σε ευνομούμενες κοινωνίες».
Ξεκαθαρίζει δε πως «είναι τιμή μας που στο Συμβούλιό μας συμμετεχει και έτερος συνάδελφος με ανάλογο πρόβλημα και όμως, παρά ταύτα, και οι δύο εργάζονται ισότιμα για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας».
«Θα ήταν παράλειψή μας βέβαια να μην επαινέσουμε και να μην εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας στον διευθυντή του εν λόγω καταστήματος για σωστό και ανθρώπινο χειρισμό του συμβάντος», καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα