Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Η Volvo παρουσιάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για το εμβληματικό XC60

Η Volvo παρουσιάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για το εμβληματικό XC60. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η προσθήκη του νέου συστήματος infotainment με Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες, καθώς και εφαρμογές της Google.

Το διαισθητικό σύστημα infotainment επόμενης γενιάς προσφέρει στους πελάτες πρωτόγνωρες δυνατότητες εξατομίκευσης και απαράμιλλη συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του πακέτου Digital υπηρεσιών, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, που περιλαμβάνουν φωνητική βοήθεια μέσω του Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία μέσω του Google Maps και μια ευρεία γκάμα αποκλειστικά in-car εφαρμογών μέσω του Google Play.

Το γκρουπ Volvo είναι ο πρώτος οργανισμός που συνεργάζεται με την Google για να εξοπλίσει τα αυτοκίνητά της με σύστημα infotainment με Android και ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google. Έπειτα από χρόνια στενής συνεργασίας των δύο εταιρειών για την εξέλιξη του συστήματος, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge έγινε το πρώτο μοντέλο Volvo που το ενσωματώνει.

Αυτό καθιστά το XC60 το επόμενο βήμα στο εν εξελίξει λανσάρισμα των συστημάτων infotainment με Android στα αυτοκίνητα Volvo.

Όσον αφορά την ασφάλεια, οι αναβαθμίσεις που δέχτηκε το XC60 περιλαμβάνουν την πρόσφατη πλατφόρμα ασφαλείας της Volvo Cars Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), ένα σύγχρονο, σπονδυλωτό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας αποτελούμενο από μία σειρά από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπερήχων.

Να σημειώσουμε ότι μόνο το 2020, οι πωλήσεις του XC60 έφθασαν τις 200.000 μονάδες, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 29% των συνολικών πωλήσεων της Volvo. Το νέο μοντέλο θα μπει στην παραγωγή στο τέλος Μαΐου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες