Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Η Ryanair για την επέκταση της τουριστικής περιόδου στα Χανιά (video)

Τις προτάσεις της αεροπορικής εταιρίας “Ryanair” για την επέκταση της τουριστικής περιόδου στα Χανιά, παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος (C.E.O) της εταιρίας “Ryanair”, Eddie Wilson, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ο ίδιος επανέφερε το θέμα της μείωσης του ειδικού φόρου ανάπτυξης (“Σπατόσημο”) και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις φόρων από την Fraport και την ελληνική κυβέρνηση για να πραγματοποιούνται περισσότερες πτήσεις εσωτερικού.

Νωρίτερα, στο Επιμελητήριο Χανίων είχε προηγηθεί συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου της Rynair Eddie Wilson με τοπικούς φορείς.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου στα Χανιά, με την αύξηση των πτήσεων να προϋποθέτει τη μείωση των φόρων, όπως – επιτακτικά – έχει ζητήσει στο παρελθόν η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί, επιχειρηματικοί και άλλοι φορείς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΧ,ο Διευθύνων Σύμβουλος (C.E.O) της διεθνούς αεροπορικής εταιρίας “Ryanair”, κ. Eddie Wilson, με την υποστήριξη της κας, Chiara Ravara, Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, παρουσίασαν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού Τουριστικού προορισμού των Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα