Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Η πραγματικότητα

Ίσως και να μην το περιμέναμε, αλλά συνέβη: Η χώρα μας ακολουθεί πλέον και την υπόλοιπη Ευρώπη στον ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού (αν και θέλουμε πολύ ακόμα να φτάσουμε τους ευρωπαϊκούς αριθμούς) όπως και στην επιβολή μερικών lockdown και νέων περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να σταματήσει η έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Οσο δύσκολο και αν είναι να δεχτούμε πως απειλούμαστε καθημερινά από τούτο τον ιό, δυστυχώς έφτασε η ώρα να το πράξουμε, μιας και η… απλούστευση των πραγμάτων μπορεί να έχει τραγικά αποτελέσματα.
Εδώ που φτάσαμε, ας αποδεχτούμε την κατάσταση ως έχει. Διότι, ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν κάνει διακρίσεις, αλλά αυτή τη φορά “χτυπά” πολλούς περισσότερους απ’ ό,τι λίγους μήνες νωρίτερα. Και όσο πιο σύντομα αποδεχθούμε την πραγματικότητα, τόσο καλύτερα για εμάς και τους γύρω μας.

Η Έλια Κουμή κάνει μια βόλτα στα μουσεία των Χανίων, ανακαλύπτει εκθέματα που συνήθως περνάνε απαρατήρητα και αφηγείται τις ιστορίες τους! Στο 1ο podcast της σειράς γνωρίζουμε τον “Δαίμονα”… του Μουσείου Τυπογραφίας

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες