Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μάλια Ομπάμα επέλεξε το όνομα Μάλια Αν στην κινηματογραφική της καριέρα

Η απόφαση της Μάλια Ομπάμα να ακολουθήσει ως Μάλια Αν καριέρα στον κινηματογράφο στη συγγραφή σεναρίων και στη σκηνοθεσία αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γνωρίζουν ήδη οι λάτρεις των Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η Μάλια, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα χρησιμοποιεί το μεσαίο όνομά της και αναφέρεται ως «Malia Ann» στην πρόσφατη μικρού μήκους ταινία της «The Heart» που προβλήθηκε στο Σάντανς.

Με το ίδιο όνομα αναφέρεται στην περσινή σειρά «Swarm», που δημιούργησε από κοινού με τους Τζανίν Νέιμπερς και Ντόλαντ Γκλόβερ.

Η επιλογή της Μάλια να μην χρησιμοποιεί το επίθετό της έγινε ξαφνικά θέμα συζήτησης. Ενώ κάποιοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν ή ακόμα και να χλευάσουν την κίνηση, περισσότεροι υπερασπίστηκαν την απόφαση.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν παραδείγματα του παρελθόντος άλλων καλλιτεχνών που ακολούθησαν παρόμοια διαδρομή στην αρχή της καριέρας τους, συμπεριλαμβανομένων των Νίκολας Κέιτζ και Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι προέρχονται από διάσημες οικογένειες.

«Αφήστε να ζήσει ως Μάλια Αν» σημειώνεται σε σχόλιο του X.

«Όλοι ξέρουμε ποια είναι» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα