Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Η Fraport για τις εγκαταστάσεις νέων χώρων άθλησης στο 11ο Δημοτικό

Η Fraport Greece, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων χώρων άθλησης και παιχνιδιού που απέκτησαν το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τη συνεργασία στην αναβάθμιση και αναδιαμόρφωση των χώρων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Fraport Greece αφοσιωμένη στην ενίσχυση και την ευημερία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου και των 11ου και 27ου Νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων, ανέλαβε το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και το κόστος εξοπλισμού δύο παιδικών χαρών, καθώς και την αναδιαμόρφωση και τον εξοπλισμό του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος.

Η Fraport Greece είναι υπερήφανη που υποστηρίζει ασφαλείς χώρους άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά, κάνοντας το σχολικό τους περιβάλλον πιο όμορφο και ευχάριστο. Η εταιρεία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι επενδύει σε πρωτοβουλίες με μετρήσιμο κοινωνικό όφελος και διαρκή αντίκτυπο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece, κ. Alexander Zinell, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε στην αναμόρφωση των χώρων άθλησης και αναψυχής ενός πολύ μεγάλου σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων, παρέχοντας στους μικρούς μαθητές ένα ποιοτικό και ελκυστικό σχολικό περιβάλλον. Η παρουσία της Fraport Greece στο νησί δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση του τοπικού αεροδρομίου και στην ουσιαστική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, αλλά περιλαμβάνει και την ενίσχυση και στήριξη της τοπικής κοινωνίας”.

Η τελετή εγκαινίων για τις νέες παιδικές χαρές και τους αθλητικούς χώρους των προαναφερθέντων σχολείων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα