Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Η επιστροφή Βοσνιάδη… δημιουργεί εξελίξεις

Η επιστροφή για τον Αλέκο Βοσνιάδη από τη Θεσσαλονίκη όπου ξεκουράζεται τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να σηματοδοτήσει την απαρχή των εξελίξεων στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.
Σε μεταγραφικό επίπεδο, διότι όσον αφορά τουλάχιστον τις ανανεώσεις, εκεί παρατηρείται μία κινητικότητα και μάλιστα μένει αυτές τις ημέρες να ξεκαθαρίσει εάν θα ακολουθήσουν δύο ακόμα. Η μία αφορά τον Αρναρέλλη ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμη τα χέρια με την ομάδα, όπως έχει συμβεί με τους Βρεττό και Παπαχρήστο ενώ ο άλλος είναι ο Ζιούλης. Εφόσον κλείσουν και αυτές οι δύο υποθέσεις, οι ανανεώσεις θα φτάσουν σε σύνολο τις εφτά, όταν θα πρέπει ν’ αναμένονται τουλάχιστον ακόμη τρεις ή τέσσερις.
Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Βοσνιάδη θα δώσει την ευκαιρία να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για το πώς θα κινηθεί ο ΑΟΧ/Κισσαμικός για τους ποδοσφαιριστές που θα φέρει τη νέα χρονιά. Ο χρόνος δεν πιέζει, αλλά όσο αυτός θα περνά δεν θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας, η οποία έχει προχωρήσει σε μία κίνηση, η οποία όπως είναι γνωστό αφορά τον Βαγγέλη Ανδρέου.
Κατά γενική ομολογία, βέβαια, στον ΑΟΧ/Κισσαμικό περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα οικονομικά και πόσα οριστικά θα είναι τα έσοδα από την ΕΡΤ. Σίγουρα, το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 που αναμένεται να διεξαχθεί κάποια στιγμή θα δώσει μία πρώτη, σχετικά σαφή, εικόνα για το πώς θα προχωρήσουν οι ομάδες τον σχεδιασμό τους, αφού η φημολογία το τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα