Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Η ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ για την επίσκεψη Σταϊκούρα

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΕΠ Κρήτης για την επίσκεψη του υπουργού οικονομικών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο γνωστοποίησε το ΚΚΕ. Στην σχετική ανακοίνωση, εξαπολύονται βολές προς την κυβέρνηση για τις πολιτικές της στα νοικοκυριά, ενώ γίνεται λόγος και για το εισόδημα του κρητικού λαού που «εξανεμίζεται στο βωμό της ακρίβειας, του πληθωρισμού, της φοροληστείας».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι πως ο υπουργός οικονομικών κ. Σταικούρας δεν ανέφερε και τίποτα πρωτότυπο, ούτε βέβαια και έπεισε κανέναν για τα “δήθεν δίχτυα προστασίας των νοικοκυριών” που έχει απλώσει η κυβέρνηση, στην χθεσινή του επίσκεψη σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.
Μπορεί βέβαια η κυβέρνηση “να κοιτάει όντως το επιχειρείν στα μάτια” γιατί τόσα χρόνια έχει εξασφαλίσει στο τουριστικό, ξενοδοχειακό κεφάλαιο, στους μεγαλοεξαγωγείς και τους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους την απρόσκοπη κερδοφορία τους με τις φοροαπαλλαγές αλλά και τη μείωση του λεγόμενου μη μισθολογικού κόστους. Αυτοί είδαν στην ουσία τις “καταθέσεις τους να αυξάνονται”.
Από την άλλη το εισόδημα του κρητικού λαού όχι μόνο δεν αυξάνεται όπως διατείνεται ο υπουργός, αλλά εξανεμίζεται στο βωμό της ακρίβειας, του πληθωρισμού, της φοροληστείας και με τον νέο προϋπολογισμό που κατατέθηκε».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα