Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων για τα σκουπίδια στον Πύργο Ψηλονέρου

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την δημοτική αρχή γνωστοποίησε η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων, κάνοντας λόγο για “τριτοκοσμικό τοπίο” στην τουριστική περιοχή Πύργος Ψηλονέρου και για σκουπίδια που την υποβαθμίζουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε,

τουρίστες της περιοχής Πύργος Ψηλονέρου αντικρίζουν καθημερινά ένα τοπίο που παραπέμπει σε περιοχή της Ινδικής Χερσονήσου. Δίπλα στην άσφαλτο εκεί που έπρεπε να υπάρχουν πεζοδρόμια για τους κατοίκους και τους τουρίστες είναι εδώ και καιρό μπάζα οικοδομών ,παλιά είδη WC δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, παραδίπλα στήλες με οδική σήμανση πεσμένες στο έδαφος όπως εμφανίζονται στις φωτογραφίες , καλάμια να πέφτουν στο δρόμο…
Γιατί αυτή η υποβάθμιση της αναπτυσσόμενης τουριστικής περιοχής;; Έτσι προωθούμε τον τουρισμό;;;

Σημείωση: Παρότι ήρθαμε σε επικοινωνία με την καθαριότητα αποτέλεσμα δεν είδαμε. Θα ήταν δύσκολο για σας να βάλετε μια πινακίδα που να αποτρέπει την ρίψη σκουπιδιών γιατί όλα αυτά είναι εστία μόλυνσης ;; Το πρόβλημα αρχίζει μετά την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου μέχρι τις βίλλες του Λεπτού. Επίσης κατά διαστήματα πρέπει να κατεβαίνει κάποιος υπάλληλος να καθαρίζει τον δρόμο γιατί υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα