Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Η Ένωση Αστυνομικών Χανίων συγχαίρει το ΑΤ Πλατανιά

Τους αστυνομικούς του Τμήματος Πλατανιά και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, για την έγκαιρη σύλληψη του δράστη στον Πλατανιά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «Τα ξημερώματα της Δευτέρας (27-03-2023), 22χρονος αλλοδαπός παραβίασε ασφαλισμένη πόρτα καταστήματος στην περιοχή του Πλατανιά και αφαίρεσε ηλεκτρονικά τσιγάρα και είδη καπνού αξίας 1200 ευρώ.
Οι συνάδελφοί μας του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, κατάφεραν άμεσα, εντός ορίων αυτοφώρου, να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη καθώς και να παραδώσουν τα κλοπιμαία στον παθόντα επιχειρηματία.
Τέτοιες πράξεις των συναδέλφων μας, με άμεσο επιτυχές αποτέλεσμα, εδραιώνουν το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου Πλατανιά, παρά τα τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης του εν λόγω Τμήματος, τα οποία αναφέραμε στην από 23-03-2023 επιστολή μας σε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα