Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετείχε ενεργά στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών, με τίτλο «Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες μετασχηματίζονται: Προοπτικές και προκλήσεις», που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) σε συνεργασία με τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Ηράκλειο, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2022.
Στο συνέδριο παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς και οι βιβλιοθηκονόμοι του Δήμου Χανίων, Αρετή Καρβέλη, Μαρία Μαραβελάκη, Χρυσούλα Αντωνακάκη και Ευαγγελία Μαστορακάκη.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου, η Βιβλιοθηκονόμος, Αρετή Καρβέλη, πραγματοποίησε παρουσίαση, με θέμα: «Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Η Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου».
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για την εξέλιξη, την πρόοδο αλλά και τα προβλήματα των βιβλιοθηκών στη χώρα μας. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, τις πλούσιες συλλογές της και το εργαστήριο συντήρησης που διατηρεί.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα