Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η αναμέτρηση ξεκινάει μετά τις εκλογές!

Οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις έλαβαν τέλος, αλλά τώρα ξεκινάει μια άλλη… αναμέτρηση. Αυτή της καθημερινότητας, που είναι πολύ πιο δύσκολη για τον απλό πολίτη!
Για τον απόφοιτο της Γ΄ τάξης που σήμερα αναμένει τα αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, για τον φοιτητή που συνεχίζει την εξεταστική, για τον εργαζόμενο στον τουρισμό που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στα βαριά ωράρια, που αναζητεί ρεπό και μια καλύτερη αμοιβή, για τον επαγγελματία που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος παραγωγής σε όλα τα είδη και προσδοκά -κάποια στιγμή- την επέκταση της σεζόν.
Επίσης για τον συνταξιούχο που βλέπει τη σύνταξη να “χάνεται” πριν αρχίσει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, για τον παραγωγό που αγωνιά για την τιμή του λαδιού αλλά και το κόστος της καλλιέργειας, για όλους εκείνους που οι διακοπές αποτελούν “όνειρο θερινής νυκτός”, για όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα “βουνό” λογαριασμών και υποχρεώσεων.
Τώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις έλαβαν τέλος και έρχεται η εφαρμογή των μεσοπρόθεσμων δεσμεύσεων, για όλους τους παραπάνω η πραγματική αναμέτρηση ξεκινάει τώρα…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα