Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

«Γύρος Περιβολιών 2023»: Έρχεται η μεγάλη αθλητική διοργάνωση

Ο αγώνας δρόμου και τρεξίματος με την ονομασία «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023» έρχεται την δεύτερη Κυριακή του Μάρτη στην ευρύτερη περιοχή των Περιβολίων στα Χανιά, σε μια αθλητική εκδήλωση, που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις της φύσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «ο Δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώνουν μαζί με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ», τον ΘΗΣΕΥΣ, την Τοπική Κοινότητα Περιβολίων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σχολείου Περιβολίων, τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΓΑΡΙΠΑΣ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ», την Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, διοργανώνουν τον «ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023».
Ο αγώνας της φετινής διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης 10:30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό το Αθλητικό Κέντρο Χαρωδιάς.
Θα πραγματοποιηθούν αγώνες τρεξίματος, αλλά και δυναμικού βάδην σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, 10 χλμ., 5 χλμ. (χρονομετρημένοι) και 1 χλμ. (για παιδιά δημοτικών σχολείων), που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις γειτονιές, αλλά και την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Ο «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023» είναι μια αθλητική εκδήλωση, που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις της φύσης. Σκοπός μας είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.
Εγγραφές και αναλυτικά οι διαδρομές και οι όροι συμμετοχής, βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο (link):
https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=fb1b3f2dddb7facaa210490da373fc2c
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Facebook στη σελίδα: ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ και στο Instagram: @gyros_perivolion
Περαιτέρω επικοινωνία, στο e-mail: gyros.perivolion@gmail.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα