Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Γλύτωσαν το φιάσκο με τους Τάφους των Βενιζέλων τελευταία στιγμή

Στο… παρα – πέντε φαίνεται πως ολοκληρώθηκε το ζήτημα της μεταγραφής στον Δήμο Χανίων της έκτασης που βρίσκονται οι τάφοι των Βενιζέλων καθώς -σύμφωνα με τον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα- η διαδικασία έκλεισε και τυπικά την Δευτέρα το μεσημέρι κι ενώ επίκειται η έκδοση του ΦΕΚ που θα σηματοδοτούσε την παραχώρηση της περιοχής στο νέο «υπερταμείο», όπως είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο συνταγματολόγος Αλέξης Μητρόπουλος και όπως είχαν προειδοποιήσει από την Παρασκευή τα “Χανιώτικα νέα” για να δεχθούν αργότερα την προκλητική επίθεση από τον Γιώργο Σταθάκη στην οποία και απάντησε η εφημερίδα στο φύλλο της Δευτέρας.

Ειδικότερα, μιλώντας στα «Χ.Ν.», ο κ. Βάμβουκας διαβεβαίωσε ότι το θέμα έκλεισε θετικά για το σύνολο της παραχωρούμενης έκτασης. «Είχαμε ένα μέρος ήδη αλλά τώρα τακτοποιήθηκε το σύνολο του ακινήτου», ανέφερε ο κ. Βάμβουκας. Σημείωσε ακόμα για την επίτευξη της θετικής αυτής έκβασης υπήρξε συνεννόηση και συνεργασία και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννη Δασκαλάκη.

 

 

1 Comment

  1. Όσο και αν δεν βλέπανε κάποιοι ότι υπήρχε θέμα, παρολίγο να γίνει η ζημιά, την οποία υπήρχε ο κίνδυνος να ξεχνούσανε ηθελημένα ή όχι, να την διορθώσουν. Η απόλυτη δικαίωση για τα Χανιώτικα Νέα. Μπράβο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες