Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Γλάστρες με λουλούδια

Μεγάλες γλάστρες τοποθετήθηκαν αριστερά και δεξιά στα τμήματα των οδών Καραϊσκάκη και Μυλωνογιάννη στο κέντρο των Χανίων που έχουν πεζοδρομηθεί.

Πέρα από λόγους αισθητικούς, οι γλάστρες προφανώς τοποθετήθηκαν σε μια προσπάθεια να σταματήσει η παράνομη στάθμευση στους δρόμους αυτούς. Ας ελπίσουμε ότι θα μακροημερεύσουν, όπως και τα λιγοστά δέντρα που έχουν φυτευτεί στους ίδιους δρόμους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Η λογική του παραλόγου. Εφόσον οι δρόμοι αυτοί είναι πεζόδρομοι θα έπρεπε να μπει μπάρα και να επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο η είσοδος σε οχήματα έκτακτης ανάγκης και οχήματα τροφοδοσίας.
    Εφόσον αστυνόμευση δεν υπάρχει σ’αυτήν την πόλη θα πρέπει να μπει μπάρα γιατί αν περνάνε κανονικά τα αμάξια ( παράνομα βέβαια) και με το πεζοδρόμιο να είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχήματος!!!
    Ας υπάρξει επιτέλους μια σοβαρή μελέτη και να σταματήσουν αυτές οι προχειρότητες!!
    Γιατί μέχρι στιγμής η Δημοτική Αρχή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτοί οι δρόμοι θα είναι πεζόδρομοι απλά στα χαρτιά. Γιατί τόσα χρόνια στην Χάληδων ορισμένοι δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι πεζόδρομος..μην πάθουν τίποτα και περπατήσουν λίγο παραπάνω! Αν μπορούσαν θα πάρκαραν και πάνω στον Φάρο! Χειρότεροι οδηγοί του νησιού κατά μακράν!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα