Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Γκάζια… αγάπης για τη μικρή Μαρία (video)

Ο “διαβολικός” ήχος από τις εξατμίσεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων, οι ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις πάνω στη βρεγμένη πίστα, καθώς και τα χιλιάδες ντεσιμπέλ που απελευθέρωσαν μεγάλα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ξεσήκωσαν και ενθουσίασαν πλήθος κόσμου, που βρέθηκαν χθες στην pista park στο Βαρύπετρο.
Ο  κόσμος αψήφησε τη βροχή και έδωσε το “παρών”, όχι μόνο για το θέαμα, αλλά για τον λόγο ότι η εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η διοίκηση της πίστας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους γονείς της μικρής Μαρίας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο ολοήμερο αυτό event συμμετείχαν επίσης, κλασικές μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, επιβατικά αυτοκίνητα, καρτ και μοτοσυκλέτες όχι υπό την μορφή αγώνα, αλλά επίδειξης-παρουσίασης. Hταν ένα εντυπωσιακό Auto -moto Show!!!

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
1Mιλώντας στα “Χ.Ν.” ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της pista park, Γιάννης Ανδρουλάκης, σημείωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τους αγωνιζόμενους, τις λέσχες και τις ομάδες που ασχολούνται με τους δύο αλλά και τους τέσσερις τροχούς, που στήριξαν την προσπάθεια της pista park, με σκοπό να βοηθήσουμε τους γονείς της μικρής Μαρίας, που χρειάζονται χρήματα για τη θεραπεία της». Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ακόμα ότι «έχουμε θέσει σαν στόχο, έστω μια φορά κάθε χρόνο να διοργανώνουμε στoυς χώρoυς της pista park, μαζί με όλες τις λέσχες μηχανοκίνητου αθλητισμού της πόλης μας, μια φιλανθωπική εκδήλωση για όποιο παιδί ή συνάνθρωπό μας έχει την ανάγκη μας».
Από την πλευρά του ο έτερος ιδιοκτήτης της pista park Γιώργος Σφακιανάκης σημείωσε ότι «o καιρός τελικά δεν στάθηκε εμπόδιο και οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη μικρή Μαρία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ελπίζουμε ότι ο στόχος της εκδήλωσης, που είναι η αποκατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού να έχει αίσιο τέλος». Ο κ. Σφακιανάκης επεσήμανε ότι «η επένδυση που έχουμε κάνει για να δημιουργήσουμε την pista park, δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με τη διοργάνωση αγώνων και event μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θέλαμε και θέλουμε, μέσα στο περιβάλλον της πίστας να έρχονται τα νέα παιδιά, είτε από τον χώρο της μοτοσυκλέτας, είτε από τον χώρο του αυτοκινήτου και με ασφάλεια να απολαμβάνουν αυτό που αγαπάνε, την ταχύτητα και την εκτόνωση και όχι στους επικίνδυνους δρόμους της Κρήτης».
2Από την πλευρά του ο πρόεδρος της “Καύσιμα Χανίων”  Γιώργος Φραγγεδάκης τόνισε ότι «με χαρά παρευρεθήκαμε όλοι εδώ, για να βοηθήσουμε οικονομικά ένα εργαζόμενο της εταιρείας μας, για να προχωρήσει σε κάποιες θεραπείες για την αποκατάσταση της κόρης του. Μακάρι τακτικά να γίνονται ανάλογες εκδηλώσεις, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που έχει την ανάγκη μας. Συγχαρτήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς και στον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την προσπάθεια αυτή. Ευχόμαστε όλοι γρήγορα η μικρή Μαρία να γίνει καλά». Να σημειωθεί ότι στο έργο της διοργάνωσης συμμετείχε και η Λέσχη ΑΣΑΧ.

 

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ»
Ο πατέρας της μικρής Μαρίας εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου απήυθυνε τις ευχαριστίες του δηλώνοντας ότι «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βρέθηκαν εδώ παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η συμμετοχή του κόσμου που συμπαραστέκεται στο πρόβλημά μας, μας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία να παλέψουμε για τη Μαρία».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες