Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

“Γκάζι” για το Ταμείο Ανάκαμψης

“Γκάζι” έχει πατήσει η κυβέρνηση -μετά την εκταμίευση της προκαταβολής των 4 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης- για την υλοποίηση των (13) προαπαιτούμενων, ώστε το συντομότερο δυνατό, να έρθει μία ακόμη δόση για τη χώρα μας.
Η υλοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης, φέρνει ενισχύεις που θα ωφελήσουν ανέργους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χωρίς όμως να μένει πίσω και η προετοιμασία νέων μεγάλων δημοσίων επενδύσεων εθνικής εμβέλειας, όπως π.χ. οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι.
Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός ανάμεσα στα υπουργεία ώστε να προχωρήσουν γρήγορα και να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου τα 13 πρώτα ορόσημα του ελληνικού προγράμματος.
Με τη δε ολοκλήρωσή τους η Ελλάδα θα έχει το δικαίωμα να κάνει την αίτηση για την πρώτη δόση του προγράμματος ύψους 3,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να εισρεύσει στα δημόσια ταμεία πριν από το τέλος του 2021.
Ευχής έργον θα είναι να καταφέρει η χώρα μας να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα. Για μπουν έτσι σε τροχιά υλοποίησης μεγάλα έργα αλλά και μεταρρυθμίσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα