Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Γιορτή υπεράσπισης του πάρκου Αγίων Αποστόλων από την παράταξη Μανιμανάκη

Γιορτή για την υπεράσπιση του πάρκου των “Αγίων Αποστόλων”, ενάντια στα φαραωνικά σχέδια της δημοτικής Αρχής Σημανδηράκη για ανέγερση μεγάλου θεάτρου στην εκεί περιοχή, διοργανώνεται αυτή την Κυριακή, από την Δημοτική Κίνηση “Όνειρο είναι τα Χανιά”, με επικεφαλής την Κατερίνα Μανιμανάκη.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

«Την Κυριακή, μια μέρα που πολλοί και πολλές από εμάς επιλέγουμε να αθληθούμε, ξεκουραστούμε, παίξουμε, ξαποστάσουμε στον πνεύμονα της πόλης που είναι το Πάρκο των Αγίων Αποστολών, η Δημοτική Κίνηση «Όνειρο είναι τα Χανιά» καλεί όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες να γιορτάσουμε μαζί σε μια γιορτή διεκδίκησης και ενημέρωσης. Με μουσική από τον υποψήφιο του συνδυασμού μας, Νίκο Μοτάκη και συζήτηση με την επικεφαλής μας υποψήφια δήμαρχο, Κατερίνα Μανιμανάκη, για το μέλλον του πάρκου.

Γιατί η ευρύτερη περιοχή των Αγίων Αποστόλων είναι πολύ σημαντική για την πόλη για να την αφήσουμε με συνοπτικές διαδικασίες να αλλάξει χαρακτήρα.

Γιατί η πόλη μας, και η πολύπλευρη καλλιτεχνική δραστηριότητα που ανθίζει σε αυτήν, έχει ανάγκη από ένα μεγάλο και άρτιο θέατρο, αλλά όχι εις βάρος μιας περιοχής ήδη κορεσμένης από οχήματα και επισκέπτες.

Γιατί μπορεί να ανατεθεί μελέτη σε ερευνητικούς φορείς (π.χ. το Πολυτεχνείο Κρήτης) ώστε να αναδειχθεί η καταλληλότερη περιοχή εντός των ορίων του Δήμου για την κατασκευή νέου θεάτρου, χωρίς να αλλοιωθεί ο εναπομείνας πράσινος χαρακτήρας της περιοχής των Αγίων Αποστόλων.

Γιατί μπορούμε και θέλουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον με βάση το όραμά μας για την πόλη και με συνέργιες από τον χώρο του πολιτισμού, των επιστημών, της εκπαίδευσης.

Αυτήν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 11πμ, σας περιμένουμε στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων, να διεκδικήσουμε γιορτάζοντας και συζητώντας.

Βάλτε λοιπόν το μαγιό σας ή τη φόρμα σας, πάρτε την μπάλα ή τις ρακέτες σας και ελάτε να γνωριστούμε».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα