Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Γιατί Βενιζέλο

» Κύριε διευθυντά,
όπως καλώς γνωρίζετε, από το 1981 έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, μαζί βέβαια με άλλους, που βλέπανε πού πάει το πράγμα. Και “περιπλανήθηκα” στην κεντρική επιτροπή του ενιαίου Συνασπισμού και του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου.
Στις εκλογές αυτές όμως, ψηφίζω ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
Για δύο λόγους:
Γιατί με την υπεύθυνη στάση του να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και τον Κουβέλη, όσο και αν μερικοί το λησμονούν ή θέλουν να κάνουν πως το λησμονούν, το 2012, έσωσε τη χώρα από τη χρεωκοπία, την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ευρώ. Απέτρεψε τον υπαρκτό κίνδυνο να γίνουμε Αργεντινή και Βενεζουέλα.
Και γιατί μας έμαθε, με τη στάση του, να πορευόμαστε και να ζούμε με συμμαχικές κυβερνήσεις. Και αυτό το μάθημα θα μας χρειαστεί και στις 26 Ιανουαρίου -αφού, όπως δείχνουν όλες οι, μέχρι σήμερα, δημοσκοπήσεις ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσουν αυτοδύναμες Κυβερνήσεις.
Για όλα αυτά, τα σημαντικά για μένα, πιστεύω πως του χρωστάω.
Και θα τον ψηφίσω.
Αντώνης Κ. Γκαζής,
πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Επιτέλους ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά του κυρίου Βενιζέλου στην χώρα μας! Ο κύριος Βενιζέλος έπραττε το σωστό χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος. Ήταν ο μόνος που το έκανε. Δυστυχώς ο κόσμος δεν εκτιμά αυτούς που τους λένε την αλήθεια, όταν η αλήθεια είναι δύσκολη. Έτσι από την Δευτέρα αυτός ο ευφυής, ικανότατος και ηθικά σωστός άνθρωπος δεν θα παίζει πια σημαντικό ρόλο στην πορεία της χώρας μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα