Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Γιατί αξίζει να στηριχθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»

Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα να συμπορευτώ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά», με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανθούση.

Σήμερα νιώθω δικαιωμένος γι’ αυτή την επιλογή, γιατί η πορεία μας ήταν μία πορεία ευθύνης και ο απολογισμός της ομάδας μας είναι θετικός. Και είναι θετικός, γιατί είμαστε παρόντες, διαρκώς, με ενιαίο βηματισμό, δίπλα στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, με διακριτή φωνή, χωρίς να αναλωνόμαστε σε μία στείρα αντιπολιτευτική τακτική.
Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια υπερψηφίσαμε όσα κρίναμε ότι ήταν προς το συμφέρον των κατοίκων και των εργαζομένων στον Δήμο Πλατανιά, καταψηφίσαμε τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής με τις οποίες διαφωνήσαμε και εξακολουθούμε να διαφωνούμε και προχωρήσαμε μπροστά, κάνοντας ένα δημιουργικό και χρήσιμο βήμα παραπέρα: δεν μέναμε στο «όχι», αλλά καταθέτανε προτάσεις.
Προτάσεις ρεαλιστικές, που έφεραν στην επικαιρότητα τις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά απευθύνονται σ’ εμάς για να μας εκφράσουν τα παράπονα και τον προβληματισμό τους για τα θέματα που τους απασχολούν και αφορούν πρωτίστως την καθημερινότητά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στηρίζονται σε εμάς, διαπιστώνοντας ότι η φωνή τους γίνεται φωνή μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» αποτελεί, εδώ και καιρό, την εναλλακτική αξιόπιστη φωνή εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι στις συναντήσεις υποψηφίων και φίλων υπάρχει μαζική συμμετοχή συμπολιτών από διάφορους πολιτικούς χώρους.
Ανοίξαμε τη συζήτηση για όλα όσα μας προβληματίζουν και ενώνουμε διαρκώς δυνάμεις, μεγαλώνοντας τον κύκλο μέσα στον οποίο χωρούν όλοι όσοι αγαπούν τον τόπο μας και θέλουν να γίνει καλύτερος και καθορίζουμε την κοινή μας περπατησιά με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον Δήμο Πλατανιά. Είναι μια προσπάθεια ομαδική, δυναμική και αξιόπιστη, που αξίζει να στηριχθεί ακόμα περισσότερο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» αποτελεί ήδη την εναλλακτική επιλογή στον Δήμο Πλατανιά.

Στυλιανός Μαριανάκης
Δημοτικός Σύμβουλος «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά»
& εκ νέου υποψήφιος


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα