Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Για το ΚΑΛΟ σου! Σου κόβουν ακόμα και το ΤΣΙΓΑΡΟ!

Απαιτούν “ΟΜΗΡΟΥΣ” που θα υπακούουν στο γράμμα του Νόμου και ακόμη δημιουργούν νόμους για να καλύπτονται πίσω από αυτούς. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή για τους “ΜΕΓΑΛΟΥΣ” οι σκλάβοι και η χαλιναγωγημένη άποψη είναι πιο απαραίτητη αφού θα τους λείπει η Ελεύθερη σκέψη… Σε μια εποχή που έχει απόλυτα ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ Ανθρώπινη ΖΩΗ! και που τα χρηματιστήρια καθορίζουν ποιοι Λαοί θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν!! και το πώς θα πεθάνουν! Για το (Καλό ΣΟΥ!) λοιπόν ΣΟΥ απαγορεύουν και το ΤΣΙΓΑΡΟ!
Τι υποκρισία!!! Τι εμπαιγμός!!! Αφού το ίδιο το μυαλό που βγάζει αποφάσεις για την ύπαρξη των εξοπλισμών για να σκορπούν τον θάνατο, την πείνα και τις συμφορές χωρίς σταλιά συναίσθημα και λογική βγάζει και την απόφαση “πετάξτε τα τασάκια”. Απόφαση τόσο επικίνδυνη και ιδιαίτερα για τη νεολαία χωρίς καθόλου εμβάθυνση του προβλήματος που το συναίσθημα θα ψάχνει για να βρει διέξοδο και λυτρωμό μονάχα στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ…
…Δεν είναι τυχαίο πώς από το 1990 περίπου που ξεκίνησε παγκοσμίως ο αντικαπνιστικός αγώνας με κυβερνητικές αποφάσεις από τους υποτιθέμενους “πολιτισμένους” είχαμε αυτή τη ραγδαία εξάπλωση των ναρκωτικών ουσιών. Με τις τόσο γνωστές σε όλους μας τραγικές επιπτώσεις στην υγεία και το πιο σημαντικό στην ψυχική υγεία του ανθρώπου…
Αυτά τα ίδια τα χρηματιστήρια με την προσωπίδα του επίσημου κράτους για το “καλό” μας! Εκ του πονηρού, μας απαγορεύει ακόμα και το τσιγάρο… γιατί απλούστατα δεν βγαίνουν τόσα χρήματα από τα καπνά… αλλά ο βασικότερος λόγος επιζητούν ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ εγκεφάλους. Για να προωθούν όπως δοκούν τα συμφέροντα τους !….
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ! ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ! Αυτά κυβερνούν ολόκληρο τον ΚΟΣΜΟ!
ΘΕΛΟΥΝ έναν πολίτη φοβισμένο, αποκομμένο, κλεισμένο στο σπίτι του για να “ρουφά” τη φιλτραρισμένη πληροφόρηση, γνώση, διασκέδαση με φίλτρα που να μη του επιτρέπουν να ανεβάσει το επίπεδό του.
Εναν Ανθρωπο “κλωνοποιημένο” που ήδη έχει γίνει πριν προλάβουν να μας “κλωνοποιήσουν” τα επιστημονικά εργαστήρια και το βασικότερο με “κλωνοποιημένη” σκέψη και άποψη.
Επιζητούν Ανθρώπους σαν ζώα “μπουζιασμένα” όπως λέμε εδώ στη Κρήτη που τους έχουν δεμένα τα μπροστινά με τα πισινά πόδια για να μην είναι δυνατή πλέον καμιά αντίδρασή τους και να δέχεται ακόμα και την αφαίμαξή του, τη βάναυση εισβολή στο καθεαυτό είναι του Ανθρώπου.
Οι Νομοθέτες απανταχού πρέπει να επανεξετάσουν το “θέμα”. Γιατί η ευθύνη τους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στις επερχόμενες γενεές. Πριν είναι: πάρα πολύ αργά! ΓΙΑΤΙ ήδη είναι ΑΡΓΑ!
Για το καλό σου! Σου κόβουν το ψωμί! Για το καλό σου! Σου κόβουν το νερό! Για το καλό σου! Σου κόβουν τη παιδεία! Για το καλό σου! Σου κόβουν τη ΔΕΗ! Για το καλό σου! Σου κόβουν την εργασία! Για το καλό σου! Σου κόβουν το μισθό! Για το καλό σου! Σου κόβουν ακόμα και τη σύνταξη! Για το καλό σου! Προ πολλού το “βήχα” σου ‘χουν κόψει!
Για το καλό σου! Τον “αέρα” σου ’χουν πάρει! Μα πώς μπορείς να ζήσεις πια χωρίς Αναπνοή;


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

 1. ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ… !

  Κορονοιοσ coronavirus

  Μέσα σε όλα τα ΑΠΆΝΘΡΩΠΑ προγράμματα

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Υγειονομική ΚΡΊΣΗ

  , αποδείχτηκε πραγματικά…

  ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ

  για όσες επιχειρήσεις ο Covid-19

  Αξία σε δύο έτη 2 τρις ευρώ

  Από έρευνα στη Γαλλία:\ το φάρμακο για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ

  Ευεργετικές ιδιότητες του καπνίσματος

  Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ μπορεί να προστατεύσει από τον κορανοϊό

  Nicotine can protect against coronavirus

  La nicotine peut protéger contre le coronavirus

  Никотин может защитить от коронавируса

  Με επικεφαλής τον νευροβιολόγο Ζαν Πιέρ Σανγκό από το Ινστιτούτο Παστέρ,

  Ο διακεκριμένος νευροβιολόγος Ζαν-Πιερ Σανζέ,

  αφού έκανε ανασκόπηση της μελέτης του Pitie-Salpêtrière,

  η νικοτίνη εμποδίζει την εξάπλωση

  του νέου κορονοϊού στο σώμα.

  Ίσως επίσης αναστέλλει την υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος που παρατηρείται στις πιο σοβαρές περιπτώσεις COVID-19 (οδηγώντας ενδεχομένως και στον θάνατο). Προς το παρόν, οι Γάλλοι ερευνητές περιμένουν την έγκριση των υγειονομικών αρχών για να προχωρήσουν σε κλινικές δοκιμές με επιθέματα νικοτίνης σε ασθενείς με COVID-19 Σε ένα συμπέρασμα κατέληξαν Γάλλοι ερευνητές.

  Αφού πήραν συνέντευξη από 480 ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό COVID-19 που νοσηλεύονταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Pitie-Salpêtrière του Παρισιού, παρατήρησαν ότι το ποσοστό καπνιστών ανάμεσά τους ήταν πολύ χαμηλότερο από εκείνο του γενικού πληθυσμού. Σε παρόμοια αποτελέσματα είχε καταλήξει και μια κινεζική μελέτη, που δημοσιεύτηκε στα τέλη Μαρτίου (New England Journal of Medicine

  )Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ μπορεί να προστατεύει από τον Κορονοϊό La nicotine peut protéger contre le coronavirus Nicotine can protect against coronavirusНикотин может защитить от коронавируса KORONOIOS

  Γάλλοι ερευνητές Με επικεφαλής τον νευροβιολόγο Ζαν Πιέρ Σανγκό από το Ινστιτούτο Παστέρ, Στο δείγμα που είχαν μελετήσει, συνολικά 500 ασθενείς, οι 350 είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο, ενώ κάπνιζε μόλις το 5%. Αυτή η αναλογία θα οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι στους νοσούντες το ποσοστό των καπνιστών είναι κατά 80% μικρότερο σε σχέση με τον μέσο όρο του πληθυσμού «Τα αποτελέσματα της έρευνάς μας υποδηλώνουν με έμφαση ότι όσοι καπνίζουν καθημερινώς έχουν λιγότερες πιθανότητες να μολυνθούν σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό» τονίζουν στην αναφορά τους οι ερευνητές του Γαλλικού νοσοκομείου και προσθέτουν ότι σπανίως βλέπουν φάρμακο με τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα, όπως φαίνεται ότι συμβαίνει με τη νικοτίνη στην περίπτωση του κορονοϊού.

  Ο διακεκριμένος Γάλλος νευρο-βιολόγος Ζαν-Πιερ Σανζό, ο οποίος μελέτησε τα αποτελέσματα της έρευνας, υποστηρίζει ότι η νικοτίνη εμποδίζει τον ιό να φτάσει στα κύτταρα και να εξαπλωθεί στον οργανισμό, μειώνοντας, παράλληλα, την υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει παρατηρηθεί στις πιο βαριές περιπτώσεις της ασθένειας. Newspaper NEW Cigarette For Your GOOD ..! They even cut you the Cigarette! Giornale NUOVA Sigaretta per il tuo BUONO ..!

  ΑΚΟΜΑ

  Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ.

  Eνισχύει τη γνωστική λειτουργία

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ !

  Του ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ !

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα