Γευσιγνωσία ελαιολάδου για μαθητές στους “Βοτανικούς Κήπους Κρήτης”

«Αυτό είναι νόστιµο…», «δεν µου αρέσει η µυρωδιά», «κατάλαβα τη διαφορά ανάµεσα στο παρθένο και στο υποβαθµισµένο λάδι»… δεκάδες τα σχόλια των µαθητών του 13ου Γυµνασίου Ηρακλείου στην γευσιγνωσία ελαιολάδου που τους πραγµατοποιήθηκε στους “Βοτανικούς Κήπους Κρήτης” στ’ Ασκορδαλού. Ο σεφ και µέλος στο ∆.Σ. του “∆ικτύου Κρητικής Γαστρονοµίας” κ. Γιάννης Αποστολάκης καλεί τα παιδιά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γευσιγνωσία ελαιολάδου για μαθητές στους “Βοτανικούς Κήπους Κρήτης”.