Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Γεύσεις Κρήτης στα Νέα Ρούματα (βίντεο)

Στα Νέα Ρούματα σήμερα οι “Γεύσεις Κρήτης”, στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των “Χ.ν.”. Εκεί, ο συνεργάτης μας Γιάννης Κάκανος συναντά, μια άξια αγρότισσα την κυρία Ευτυχία Μπουλταδάκη η οποία μαγειρεύει γουρουνόπουλο με σέλινο και καλιτσούνια με κρεμμύδι.

Παράλληλα δε, αφηγείται την επιθυμία της να σπουδάσει σε μεγάλη ηλικία και πως τελειώνει φέτος την Γ’ Τάξη του Λυκείου, ενώ συγχρόνως αποκτά και πτυχίο από τον τομέα Γεωπονίας! Θέλει ακόμα να συμμετέχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να συνεχίσει ως φοιτήτρια, εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο ζωής που δεν μπόρεσε όταν έπρεπε, αφού παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Η κυρία Ευτυχία όμως έχει και το χάρισμα της λαϊκής ποιήτριας έχοντας συνθέσει αρκετούς στίχους τους οποίους έχει συμπεριλάβει σε έκδοση βιβλίου με τίτλο: ‘‘Ποια μαντινάδα να σας πω’’. Παραθέτουμε έναν στίχο που μας αφιέρωσε: «Στη σκάλα των ονείρων σου πολύ ψηλά να βγαίνεις/ και στόχους ανεκπλήρωτους πάντα θα πετυχαίνεις».

Για τη δική σας συμμετοχή στις “Γεύσεις Κρήτης”, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία των “Χανιώτικων νέων” ή με το κινητό τηλέφωνο 6979 457191 του συνεργάτη μας Γιάννη Κάκανου που παρουσιάζει την εκπομπή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα