Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

Γερμανός μόνος ψάχνει…

Γυρίσματα ριάλιτι στα Χανιά

Αδεια για γυρίσματα σε περιοχές του Δήμου Χανίων στην παραγωγή “Die Bachelorette” του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού RTL, έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, εγκρίνοντας σχετικό αίτημα.
Πρόκειται για παιχνίδι σχέσεων, του οποίου τα γυρίσματα θα γίνουν από 1η έως 31η Αυγούστου, στην παραλία του Σταυρού, στην Παλιά Πόλης των Χανίων, στο λιμανάκι της Νέας Χώρας, στα Ταμπακαριά,, στην Αγία Μαρίνα, τους Τάφους των Βενιζέλων, στο Μαράθι, στο πάρκο ειρήνης και φιλίας των λαών, στην παραλία και στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων.
Πρόκειται για ένα “τηλεσυνοικέσιο”, μέσω του οποίου ο «Εργένης» ξεκινά την ανεύρεση της γυναίκας των ονείρων του μέσα από υποψήφιες, συμμετέχουσες του ριάλιτι. Στην πρεμιέρα γίνεται συνήθως ένα πάρτι, ώστε ο εργένης να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες. Στο τέλος της βραδιάς μοιράζει κόκκινα τριαντάφυλλα και όσες δεν λάβουν από ένα αποχωρούν.
Στη συνέχεια ο εργένης επιλέγει με ποιες θα βγει ραντεβού, είτε ομαδικό είτε ατομικό, ενώ και πάλι μοιράζει τριαντάφυλλα σε όσες θέλει να παραμείνουν στο παιχνίδι. Παράλληλα γίνονται διάφορες δοκιμασίες για να δει ποια του ταιριάζει. Λίγο πριν από το τέλος καταλήγει σε δύο υποψήφιες και, αφού γνωρίσει τις οικογένειές τους, επιλέγει σε ποια θα κάνει πρόταση γάμου.
Ακόμη, δόθηκε άδεια για γυρίσματα της Aerial Greece για λογαριασμό της Ιρλανδικής εταιρίας παραγωγής TAG films dac που θα προβληθεί στο συνδρομητικό smithsonian channel. Η κινηματογράφηση θα γίνει στο Ενετικό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων, στον Σταυρό Ακρωτηρίου και στο Συμμαχικό Νεκροταφείο στον Βλητέ Σούδας.
Τέλος, εγκρίθηκε το αίτημα της Πολιτιστικής Εταιρίας Κρήτη για κινηματογράφηση του πιάνου που βρίσκεται στον προθάλαμο της δημοτικής βιβλιοθήκης για ταινία μικρού μήκους που γυρίζεται.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα