Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕ∆ΗΚ

Καλούνται να συµµετάσχουν Εκπρόσωποι των ∆ήµων Συνεταιρικοί και Επιστηµονικοί Φορείς

Με πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΕ∆ΗΚ Γιώργος Μαρινάκης, ∆ήµαρχος Ρεθύµνου καλεί τα µελή του απερχόµενου ∆.Σ. και τους νέους (δυο από κάθε ∆ήµο) Εκπροσώπους των ∆ήµων στον ΣΕ∆ΗΚ, σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 26 Μαρτίου στο Ρέθυµνο στο Ξενοδόχοι Aquila Porto Rethymno. Κατά την Γενική Συνέλευση θα γίνει απολογισµός δραστηριοτήτων και διαχείρισης κατά την περίοδο 2019-23 και προγραµµατισµός δραστηριοτήτων της επόµενης περιόδου.
Παράλληλα όµως θα γίνουν εισηγήσεις και συζήτηση για τα κύρια θέµατα της επικαιρότητας όπως τις εξελίξεις στην παραγωγή, τις τιµές, την ΚΑΠ, την ∆ακοκτονία, ενώ µπορούν να παρουσιαστούν και γραπτές προτάσεις των προσκαλούµενων φορέων, ΓΕΩΤΕΕ, Σύλλογοι Ελαιοτριβείων, Τυποποιητών κ.α.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν εκλογές για ανάδειξη νέου ∆Σ (του όποιου η θητεία θα διαρκέσει, σύµφωνα µε το Καταστατικό, όσο και η θητεία των ∆ήµων) καθώς και κατανοµή αξιωµάτων του ∆Σ.
Το αναλυτικό Πρόγραµµα που έχει σταλεί στους ενδιαφεροµένους δηµοσιεύεται πλήρως στην ιστοσελίδα του ΣΕ∆ΗΚ www.sedik.gr

*Ο Νίκος Μιχελάκης, είναι ∆ρ. Γεωπόνος, πρώην ∆/ντής του Ινστιτούτου Ελιάς Χανίων και Επιστ. Σύµβουλος του ΣΕ∆ΗΚ. Τα άρθρα του εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν απηχούν κατά ανάγκη τις απόψεις του ΣΕ∆ΗΚ. Μπορούν να αναδηµοσιευτούν µόνο µετά άδεια του (nmixel@otenet.gr)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα