Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Γέμισε”… Χανιά το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” (φωτ.)

Mία πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που αφορούσε την τουριστική προβολή των Χανίων διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Ε.Β.Ε.Χ.) την Παρασκευή (28/9). Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” (Αίθουσα αναχωρήσεων Hall 3).

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «ο Δήμος Χανίων και το Ε.Β.Ε.Χ. επιδίωξαν και πέτυχαν να αναδείξουν, μέσω αυτής της εκδήλωσης, την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αλλά και των παραδόσεων του τόπου μας, διοργανώνοντας εκδήλωση που περιελάμβανε γευσιγνωσία (πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα των Χανίων), ενώ πλαισιώθηκε με μουσική και κρητικούς παραδοσιακούς χορούς, που ενθουσίασαν τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση, αλλά και τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με διάφορες πτήσεις. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε δύο μεγάλες οθόνες προβαλλόταν οπτικοακουστικό υλικό (μέσω βίντεο και φωτογραφιών) που αναδείκνυαν τον τουριστικό προορισμό “Χανιά”, ενώ δόθηκαν συμβολικά αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ελπίδα Τσιτσιρίδη, η οποία σε δήλωσή της τόνισε: “Επιδιώκουμε ως δημοτική αρχή, με κάθε ευκαιρία, να διοργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις, προσπαθώντας, μέσω αυτών, να τονίσουμε ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και ταυτόχρονα, να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα των Χανίων. Ευχαριστούμε επίσης το ΕΒΕΧ για την αγαστή συνεργασία μας. Εμείς, ως Δήμος Χανίων, επιδιώκουμε και προωθούμε τη συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου μας, διότι τα οφέλη μόνο πολλαπλασιαστικά θα είναι για τα Χανιά”.

Το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησαν το μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων, Δημήτρης Μουντάκης και το επίσης μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του Τουριστικού τμήματος του φορέα, Νίκος Σεληνιώτακης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα γνωριμίας του επιβατικού κοινού με δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, με την επωνυμία “Fly me to the moon”, που διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά στον Διεθνή Αερολιμένα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα πολιτισμού «elculture»»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα