Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Χανιά

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, τόνισε από τα Χανιά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης το μεσημέρι συναντήθηκε το με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Δυτικής Κρήτης στο επιμελητήριο της πόλης.

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στα Χανιά ολοκληρώθηκε με βόλτα στη δημοτική αγορά της πόλης. Εκεί, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, ενώ δοκίμασε κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επισκεφθεί το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο και ξεναγήθηκε στους χώρους του. Το ΜΑΙΧ αποδεικνύει έμπρακτα ότι η χρήση της τεχνολογίας είναι απαραίτητη για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα, δήλωσε, χαρακτηρίζοντας το Ινστιτούτο σημαντικό εργαλείο που, όπως είπε, προάγει την έρευνα. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη προστασίας του φυσικού πλούτου της Κρήτης.


Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη περιελάμβανε και επίσκεψη στην κατοικία- μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ξεναγήθηκε στους χώρους του και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών.


Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε επίσης το νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων όπου ξεναγήθηκε από την Προισταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων Ελ. Παπαδοπούλου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα