Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Φωνή απόγνωσης από εμπόρους της λαϊκής αγοράς

Φωνή απόγνωσης από τον πρόεδρο του βιοτεχνικού τμήματος και των προϊόντων γης και θάλασσας Σταύρο Μαρκουλάκη  προς την πολιτεία: «Δεν αντέχουμε άλλο, βοηθήστε», μας είπε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση στη λαϊκή αγορά όπου περιφερόταν ως πελάτης.

Με πόνο ψυχής μίλησε στα “Χ.ν.” ο κ. Μαρκουλάκης για το οικονομικό δράμα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, όχι μόνο στα Χανιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου όλες οι λαϊκες αγορές πανελλαδικά πειθαρχούμε στα περιοριστικά μέτρα του 50% της πολιτείας κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού, αλλά τώρα και 2,5 περίπου μήνες τα βιοτεχνικά τμήματα απαγορεύτηκαν να λειτουργούν. Δεν αντέχουμε επαναλαμβάνω αυτή την κατάσταση γιατί έχουμε οικογένειες και ενοίκια όπως και άλλες υποχρεώσεις να εκπληρώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε έστω με το 50% της συμμετοχής μας όπως και οι συνάδερφοι μας οι παραγωγοί. Αν μέχρι την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου δεν μας έχουν επιτρέψει να λειτουργήσουμε ο κλάδος μας πανελλαδικά θα προβεί σε κινητοποιήσεις».

 

Στο 39ο επεισόδιο μιλάμε για όραμα και βούληση με αφορμή τη παραχώρηση ενός μικρού θεάτρου στα Λενταριανά, συζητάμε για κρυπτονομίσματα και αναμένοντας την κακοκαιρία «Λέανδρος» περιμένουμε μια άσπρη μέρα στα Χανιά


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα