Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Φεβρουάριος αφίξεων στο αεροδρόμιο Χανίων

Αύξηση παρουσίασε τον δεύτερο μήνα του έτους η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο “Γιάννης Δασκαλογιάννης” των Χανίων, σύμφωνα με τη Fraport Greece. Eιδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η Fraport, τον φετινό Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκαν 428 πτήσεις έναντι 296 τον ίδιο μήνα του 2018 (αύξηση 44,6%) ενώ διακινήθηκαν 47.661 επιβάτες έναντι 39.838 το 2018 (αύξηση 19,6%). Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος τον Φεβρουάριο έγιναν 33 πτήσεις εξωτερικού έναντι 16 τον ίδιο μήνα πέρυσι.

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σε πανελλαδικό επίπεδο, αύξηση 13,6% παρουσίασε τον δεύτερο μήνα του έτους η επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων της χώρας, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, φθάνοντας τους 590.000 ταξιδιώτες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport Greece.  Πανελλαδικά, η διεθνής κίνηση τον περασμένο μήνα “απογειώθηκε” 26,2% κυρίως χάρη στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και των Χανίων. Το Άκτιο, τα Χανιά, η Ρόδος και η Θεσσαλονίκη παρουσίασαν διψήφια ανάπτυξη στις πτήσεις εξωτερικού.

1 Comment

  1. Αντε να δουμε….ας σκεφτει η FRAPORT μαζι με το Κτελ Χανίων να υπάρξει 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση από το κέντρο της πολης με το αεροδρομιο Χανίων καθως καθε σοβαρο αεροδρομιο έχει και λεωφορειακη σύνδεση πέρα από το ταξι κ το ΙΧ….

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες