Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Φεστιβάλ αλληλεγγύης από το “Κύτταρο” Χαλέπας (φωτογραφίες)

Φεστιβάλ Αλληλεγγύης- το 4ο- για το «Κύτταρο Χαλέπας» ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. Νεανικά συγκροτήματα από τα Χανιά και όχι μόνο συμμετέχουν στις διήμερες εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του «Κύτταρου» και που το έχει αγκαλιάσει η νεολαία και όχι μόνο της περιοχής αλλά και της πόλης των Χανίων.

«Ο σκοπός των εκδηλώσεων μας – η ενίσχυση του παντοπωλείου του Κύττταρου Χαλέπας- τους δίνει άλλη αξία. Το φεστιβάλ το οργανώνουμε η Νεολαία του Κυττάρου έτσι είναι πιο νεανικό, πιο προσιτό στις νέες γενιές» μας είπε η Θέμις Κρασουδάκη, ένα από τα πολλά παιδιά που συμμετείχαν στην οργανωτική ομάδα.
Μια ομάδα που ξεκίνησε να δουλεύει για το φεστιβάλ από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα. «Ασχολούμαστε με την εκδήλωση πάρα πολλούς μήνες, βάζουμε το μεράκι και την αγάπη μας. Μας γεμίζει το χρόνο και πιστεύουμε ότι δίνουμε χαρά στους ανθρώπους που το παρακολουθούν.Η συμμετοχή τόσων νέων παιδιών στην διοργάνωση δείχνει ότι δεν ισχύει αυτό που μας καταλογίζουν ότι η νέα γενιά είμαστε του…καναπέ» είπε η Θέμις.
«Συμμετέχω εθελοντικά γιατί ο σκοπός είναι καλός, η ενίσχυση των άπορων οικογενειών» μας είπε η Αιμιλία Παπαγρηγοράκη υπογραμμίζοντας τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την ενίσχυση της αλληλεγγύης.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον αύλειο χώρο του 9ου Δ.Σ. Χαλέπας με τιμή εισόδου τα 4 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα